A. Hofmanweg 1

2031 BH Haarlem

Mozaïek Studio Haarlem

Rosenhart Mosaics studio zit in het voormalig KPN gebouw 'Onder de Toren' in Haarlem Waarderpolder. Heb je interesse in een bepaald werk of wil je iets in opdracht laten maken? Heb je een mozaïek gezien maar wil je dat liever in een ander formaat, afmeting, materiaal of kleur?  Alles kan op maat gemaakt worden. Je kunt natuurlijk ook met eigen ideeën of een ontwerp terecht bij Rosenhart Mosaics. Samen kunnen we dan kijken wat de mogelijkheden zijn voor een persoonlijk en uniek werk.

Kom gerust langs of bel/mail voor een afspraak.

 

Rosenhart Mosaics Studio

A. Hofmanweg 1

2031 BH Haarlem

06-14407240

rosenhartmosaics@gmail.com

Open atelier dagen

Iedere laatste zondag van de maand is mijn atelier open. Je kan langskomen om mijn nieuwste werken te bekijken, vragen te stellen over het mozaïekambacht of met ideeën voor een samenwerking.

Ik ben er van 10-17 uur dus aarzel niet en kom langs!

De open atelier dagen in 2019 zijn:

Zondag 27 januari

Zondag 24 februari

Zondag 31 maart

Zondag 28 april

Zondag 26 mei

Zondag 30 juni

Zondag 29 september

Zondag 27 oktober

Zondag 24 november

Zondag 29 december

Mozaïek in opdracht

Wilt u een mozaïek laten maken dat helemaal past bij u en uw interieur? Ik werk in opdracht en neem uw voorkeuren en wensen mee in een op maat gemaakt ontwerp. Bekijk de galerij om inspiratie op te doen en om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

U bent altijd welkom in mijn atelier om materialen, kleuren en formaten te bekijken en te kiezen voor een uniek en persoonlijk kunstwerk.